ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 13 February 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!

Σε συνέχεια της ανάρτησης του ιστολογίου:

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!! Προσπάθησαν να σκοτώσουν για τρίτη φορά το Ελληνόπουλο παιδί θαύμα!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html

Το ιστολόγιο πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός ότι η ζωή της ηρωίδας μητέρας της Προμηθέας δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο. Ευχόμαστε να αληθεύει η πληροφορία.

Συμπληρωματικά το ιστολόγιο παραθέτει σωρία στοιχείων που αφορούν την Ελληνική αφύπνιση και όλη την αλήθεια για αυτό το παιδί θαύμα την μεγάλη αυτή Ελληνίδα, η οποία αποτελεί πραγματικό κεφάλαιο για το μέλλον του Ελληνισμού και της Επανελλήνισης και λαμπρότατη εξαίρεση μέσα στο κλίμα παρακμής και σύψης που επικρατεί. Στηρίξτε την και προστατεύστε την με οποιονδήποτε τρόπο: οικονομικό, ηθικό και υλικό, διότι αυτή η σύγχρονη ενσάρκωση της Υπατίας και άλλων ελληνίδων αρχαίων μαθηματικών, ενδεχομένως να έχει το ίδιο τραγικό τέλος με αυτήν διότι ήδη η ζωή της έχει απειληθεί τρεις φορές. Η καθ'όλα αξιοπρεπής και υψηλότατου ήθους, αρχών και μαχητικότητας Προμηθέα αρνήθηκε 3 φορές την βοήθεια-καπέλωμα που την πρόσφεραν 3 πανίσχυρες οργανώσεις και οργανωμένες (Σεληνιακές) θρησκείες: Μορμόνοι - Εβραίοι/Σιωνιστές - Χριστιανοί Ορθόδοξοι, διότι επέλεξε να ζήσει και να πεθάνει ως Ελληνίδα. Μιμηθείτε το παράδειγμα της.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες είναι του φίλου και συνεργάτη του ιστολογίου Περσέα, τον οποίο και ευχαριστούμε βαθύτατα.

http://www.easy-share.com/1913854761/Ypatia-Promithea.pdf

Οι επιθυμούντες να ενισχύσουν οικονομικά τις σπουδές τής Προμηθέας Ολυμπίας Κυρήνης Πυθαϊδος μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας στον προσωπικό της λογαριασμό, τα στοιχεία του οποίου είναι
τα εξής:

Wells Fargo, N.A. - 211 West Main, - Bozeman - MT 59715
Swift Code: WFBIUS6S
ABA NO: 121000248
Account NO: 4010604674
Name: Promethea Olympia Kyrene Pythaitha

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις