ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 23 February 2011

ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ : ΤΕΚΝΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ– ΕΠΕΙΓΟΝ

ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΠΡΟΣ : ΤΕΚΝΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011

ΚΥΡΙΟΙ

ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

Η Ο.Ε.Α. ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΚΝΑ ΕΥΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ. ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΥ (ΚΑΚΩΣ) ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ (ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ).

ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ (ΣΚΑΤΟΔΥΝΑΜΟΥ) ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΟΥΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΙ – ΣΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.ΜΟΓΓΟΛΟΥ.Χ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ. Η ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ (ΣΕΛΗΝΗ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΙΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ» ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ (ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ) ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ).

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ «ΕΞ’ ΑΠΟ ΔΩ» ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙΣΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ «ΥΠΕΡΟΠΛΑ» ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΝΕΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΙΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ «ΘΕΑΡΕΣΤΟΥ» ΕΡΓΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΜΑΣΟΝΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ (ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ) ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ, ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ «ΕΞΟΚΟΣΜΙΚΩΝ» ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΠΑΝΟΣ».

ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΙΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΨΟΓΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ (ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ (ΑΝΑΚΤΗΘΕΙΣΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ) ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ.

ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ, ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΤΕ !!!

ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΡΘΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΟΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΘΕΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ «ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ» (ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΒΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΤΟ (ΚΑΙ ΟΡΓΗ).

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Α) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.

Β) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΛΑΓΝΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΘΕΙ). Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΤΑ ΠΑΡΑΧΘΕΝΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ, ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΥΤΟΣ Ή ΑΛΛΩΣ (EITHER WAY ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ). Η ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΞΟΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ;

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΕΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ή Ο ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!!
(ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ο.Ε.Α.)

http://www.easy-share.com/1913857787/oea gia xrush augh.WAV

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_18.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_6747.html

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΥΜΩΝ ΕΞΕΛΘΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

1) Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010, ΩΣ ΝΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ” KAI ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΜ – ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΡΟΪΚΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ», ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ.

2) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ 100 ΔΙΣ , ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ Ή ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ, ΣΤΟΛΟΥ , ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΚΑΙ Ο ΜΕΝΒΕΝΤΕΦ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ «ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ “ΔΝΤ”». ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «Η ΡΩΣΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ “ΔΝΤ”» , ΔΙΟΤΙ Ο «ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ», ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΞΩΘΕΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «ΤΡΟΪΚΑ», ΔΙΑ ΝΑ “ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ Ή BAROSO ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ». ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, Η Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

3) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ, ΤΟΥ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (4ΟΟ ΔΙΣ ) ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «Α.Ο.Ζ.» (ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ») ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ : 50% ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 50% ΡΩΣΙΑ. Ο ΜΙΝΕΪΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ» . (!!!) Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΛ . ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (2) ΚΑΙ (3), ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ ΡΩΣΙΚΑ «ΜΜΕ» ΜΕΣΩ E MAIL Ή ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΔΝΤ» , ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ «ΤΡΟΪΚΑ», ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ : «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ‘Η ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ».

(ΣΕΛ . 69 – 71 ΑΠΟ : «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ»)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html

TOURGOUTSOGLOY Ή TOURGOYT Ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ «Ε . ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΝΗΣΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ» , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ 5 ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ “ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ” – ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2011 , ΜΕΤΑ ΑΠΟ (ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ) ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 70% ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΥΠ/ΑΜ , ΤΗΣ … ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΙΣΡΑΗΛ , TOURGOUT Ή “ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”.

BEGLIT , ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ “ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ” ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ, ΑΝ .ΥΠ/ΑΜ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΑΜΥΝΑΣ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ “ΙΕΡΑΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ” ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2011, ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΓΚΛΙΤ – ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ , ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΝΔ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ” ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ , ΣΗΜΙΤΗΣ – ΑΒΟΥΡΗΣ – ΕΒΕΡ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ Ή ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΚΑΡΑΜΑΝ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗΣ Ο Β’ ΚΑΙ Ο Γ’ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Β’ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ – ΜΠΑΟΥΜ, ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΤΟ 2010, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ «ΕΛΒΟ», «ΕΑΒ» , «ΠΥΡΚΑΛ», «ΕΒΟ», ΚΑΙ «ΕΑΣ».

ΤΗΝ «ΕΛΒΟ» (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ), ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Τ.Ο.Μ.Π.» (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ “ΛΕΩΝΙΔΑΣ - 1” ΚΑΙ “ΛΕΩΝΙΔΑΣ - 2”) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΧΘΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΤΟΜΑ», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ «ΕΛΒΟ» ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΜΦΙΒΙΟΥ «Τ.Ο.ΜΑ.» «BMP – 3» ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΒΟ».

ΤΗΝ «ΕΑΒ» (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΥΟ ΤΥΠΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ «F – 16» ΚΑΙ «MIRAGE 2000» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΤΥΠΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.

ΤΗΝ «ΠΥΡΚΑΛ», (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ), ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΤΟ 1989 ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ “ΦΟΡΤΩΘΕΙ” ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΕΒΟ», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΟ – ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 1989.

ΤΗΝ «ΕΒΟ», (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ), ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΑΜΠΟΤΕΡ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΕΒΟ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΗΣ «ΑΡΤΕΜΙΣ – 30» ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

ΤΗΝ «ΕΑΣ», (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ) , ΩΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ «ΠΥΡΚΑΛ» ΚΑΙ «ΕΒΟ» ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΠΥΡΚΑΛ» ΚΑΙ «ΕΒΟ», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ 120mm ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ 120mm ΔΙΑ ΤΑ 400 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD - 2A4» ΚΑΙ «LEOPARD – 2HEL» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ 1ης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΕΑΣ», ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΩΣ 2η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ- ΡΟΥΜΑΝΙΑ).

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΣΕΛΙΣ 15, ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ “ΕΑΣ”» : «ΤΕΛΙΚΑ , ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΙΑ ΚΑΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ “2HEL”. (ΣΧ. Ο.Ε.Α. : ΨΕΥΔΗΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ “RHEINMETAL” ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2010 , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ – ΤΟΥΡΚΟ – ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΝΕΪΚΟTOURGOUT - BEGLIT ΔΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ … 9.000 ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ “DM63” ΚΑΙ … 3.000 ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ “DM – 12A2” ΤΩΝ 120mm ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ “LEOPARD – 2A4” KAILEOPARD – 2HEL” , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 42.760 ΒΛΗΜΑΤΩΝ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ :

«ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 120mm ΓΙΑ ΤΑ “LEOPARD – 2A4” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “LEOPARD – 2HEL” ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ» (!!!) .

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 , Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΜΙΝΕΪΚΟ – TOURGOUT - BEGLIT “ΑΚΥΡΩΣΕ” ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “RHEINMETAL”, ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ : «ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ “RHEINMETAL”, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. (!!!)

ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΙΣ 12 – 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΥΠ/ΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ LIEBERΜAN ΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΙΝΕΪΚΟTOURGOUT BEGLIT ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΕΑΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 120mm ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “LEOPARD – 2A4/2HEL”» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟ – ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ “ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ” ΣΕ 27.456 “APFSDS - T” (ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ 15.304 “HEAT” (ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ) ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 42.760 . ΜΕ ΥΠ’ ΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 170 “2HELKAI 183 “2A4” ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 353 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 120mm , ΜΕ 42 ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ “ΓΕΜΙΣΗ” ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ 14.826 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ “ΓΕΜΙΣΗ”, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 42.760 ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 120mm ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑ 2,88 ΗΤΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ “ΓΕΜΙΣΕΙΣ”. ΤΡΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΜΑ ΗΤΟΙ 120 ΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΒΟΛΗΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑΣ 6 ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΛΕΠΤΟ , ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ 20’ ΛΕΠΤΑ ΜΑΧΗΣ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ.

ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΡΥΘΜΟ ΒΟΛΗΣ ΤΑ 353 ΕΛΛΗΝΙΚΑ “LEO – 2A4” KAILEO – 2HEL” ΑΠΑΙΤΟΥΝ :

128.280 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ

769.680 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΜΑΧΗΣ

3.Ο78.720 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΜΑΧΗΣ

21.551.Ο40 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΧΗΣ

‘Η

10.775.520 ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ 12 ΩΡΕΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑΣ

Ή ΕΛΙΓΜΩΝ ΜΑΧΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΜΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

ΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΙΝΕΪΚΟTOURGOUTBEGLIT, ΜΕ ΜΠΛΟΦΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 9.000 + 3.000 = 12.000 ΒΛΗΜΑΤΩΝ (ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑ 353 ΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 34 ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΑΡΜΑ (ΗΤΟΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ “ΓΕΜΙΣΗ” ΤΩΝ 42 ΒΛΗΜΑΤΩΝ …) ΗΤΟΙ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΔΙΑ ΜΑΧΗ … 5,5 ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΒΟΛΗΣ 6 ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 30.760 ΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΩΣ ΤΑ 42.760) ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ … ΑΓΙΟΥ Π … ΟΤΕ , ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΧΑ – ΔΗΘΕΝ … “ΑΡΚΕΤΕΣ” ΤΡΕΙΣ “ΓΕΜΙΣΕΙΣ” ΑΝΑ ΑΡΜΑ ΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑ … 20’ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΠΛΟΦΑ … ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “RHEINMETALΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΠΛΟΦΑ … ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΗΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΕΑΣ” Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ , ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2011.

(ΣΕΛ 41 -47 ΑΠΟ : «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ»)

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ – ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ «ΤΡΟΪΚΑ» , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟ - ΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟΤΕ

ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΔΥΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.) Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG», ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 (ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ), ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ/ΚΟΡΕΑ), ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ «HONG» ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ : Γ. KARA-ZAFFERI ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ «ΛΑΟΣ», PAUL HOLSTEIN GLUGKSBURG ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ JOHAN CHRISTIANSEN DAN VON DEN-MARK ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟ- ΔΡΑΓΑΖΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ, ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ “ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666” ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» , ΚΑΙ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» , ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ” , ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ”.

(ΣΕΛ. 49 – 51 ΑΠΟ : «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ»)

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΑΡΘΡΟ 144 ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ» :

«Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Ή ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ Ή ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ή ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ» .

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΘΡΟ 138, ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

«ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» :

«ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ (ΤΗΣ “ΕΛ.ΑΣ.”, ΚΑΙ ΤΗΣ “ΚΥΠ/ΕΥΠ”, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) Ή ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ (ΒΟΡΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΔΥΤΙΚΗ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ) Ή ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Β.Α.Σ.Τ./Ρ.” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Ρ.Ι.Κ.” ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ».

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ , ΑΡΘΡΟ 139 , ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

«ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» :

«ΟΠΟΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΕΓΚΛΙΤ Ή ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ , ΠΟΛΙΤΗΣ, Ή ΙΕΡΕΑΣ) ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ή ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Β.Α.Σ.Τ./Ρ.”, ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Ρ.Ι.Κ.”, ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Κ.Κ.” <ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ>, ΤΗΣ “ΕΒΡΑΙΟ – ΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ” ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ BAROSO Ή ΒΑΡΟΥΧ, ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ”, ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “ΗΠ.Ε.Ι” <ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ>, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ, Ή ΑΛΛΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ), ME ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ (ΚΥΠΡΟΣ), ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ Ή ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ.

ΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ή ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ» .

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ , ΑΡΘΡΟ 148, ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

«ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» :

2 : ΑΝ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ (ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ) ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Ή ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ , ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ή ΘΑΝΑΤΟ» (ΙΔΕ ΟΜΟΙΩΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΙΝ. Κ. 146 ΠΕΡΙ «ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»).

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 144 ΤΟΥ ΠΟΙΝ. Κ., ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ (ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1973) ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ” «ΓΕΕΘΑ», «ΓΕΣ», «ΓΕΝ», «ΓΕΑ», (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ), ΔΙΟΤΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ «ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ» (ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ <“ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ”> ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ <ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ> ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ <ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ> ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ») , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ 3.000.000, + ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ , 450.000 ΑΤΑΚΤΟΙ ΒΑΡΕΩΣ ΕΝΟΠΛΟΙ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» … “ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ” ΔΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ» (!!!), ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΝΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ 4 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ :

1) ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ 400 ΔΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ 700 ΔΙΣ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ «ΤΡΟΪΚΑ» («ΔΝΤ» + «Ε.Ε.» + «ΕΚΤ») Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 30%, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ 20% ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 50% , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 70% , ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ , ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ … ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ (ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

2) ΜΕΣΩ ΔΟΛΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.

3) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ «STEALTH» «JSF – 35» ΜΕ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΕΡΟΣ – ΑΕΡΟΣ «METEOR» (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥΣ «S – 225X / BVR» ΤΗΣ «ΒΑΕ» <ΕΜΒΕΛΕΙΑ 100 ΧΛΜ, ΤΑΧ : 4 MACH>) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ «F – 16» ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ 4ης ΓΕΝΕΑΣ : «EURO - FIGHTER», «JAS – 39 - GRIPEN», «RAFALEF3», «F - 35» (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΙ «SUKHOI - 35» ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΛΟΓΟ ΔΟΛΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ … ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ … ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (!!!) . ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ TOURGOUT KAI BEGLIT ΩΣ “ΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΑΜΥΝΑΣ” ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ «STEALTH» «FREMM» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ «ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ (ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΑ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΤΩΝ “FREMM”, “DCNS” ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ “FREMM”» (!!!) . ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ “ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ” ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 450 ΡΩΣΙΚΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ) ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ – ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ («LEOPARDM60 – M48») ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ ΑΓΗΜΑ 7 – 8 ΕΡΠΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ Ή ΠΕΖΙΚΟΥ Ή ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ “ΕΛΙΓΜΩΝ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ”, ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ – ΠΕΖΙΚΟ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.».

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΔ» , ΕΔΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΤΑ 500 «Τ.Ο.ΜΑ» «ΒΜΡ -1» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ”, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.», ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ «ΒΜΡ – 3» ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ , ΔΥΟ «ΒΜΡ – 1» , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΓΕΣ» ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ «ΓΕΣ» ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 488 «Τ.Ο.ΜΑ.» «ΒΜΡ – 1» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.», ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ «ΝΔ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ. ΤΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «Τ.Ο.Μ.Π.» (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ <ΜΟΝΟΝ> ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΟΠΩΣ ΤΑ Μ – 113), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΩ 30mm ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ 100mm ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΒΜΡ – 3» (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) , ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙ – ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ . ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ» ΤΟ 1967 ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΔΙΕΘΕΤΑΝ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΟΧΙ . ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1967 ΕΝΙΚΗΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΝ ΔΙ’ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 138 ΤΟΥ ΠΟΙΝ. Κ. , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ, “Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ , Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ «ΝΔ», Η “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ” ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ – ΕΒΡΑΙΑ ΜΠΕΝ – ΧΙΡΑΜ Ή BENJAMINHIRAM, KAI ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κ –Υ– ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ”, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΤΗΣ BENHIRAM ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ , ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ (ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ) ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣ “ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ” :

«ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΙΔΕ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “Β.Α.Σ.Τ./.Ρ.”) ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΙΔΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΤΡΟΪΚΑΣ” ΗΤΟΙ “ΔΝΤ” + “Ε.Ε” + “ΕΚΤ” ), ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ (ΔΙΑΒΑΖΕ : ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ “ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΞΕΝΗ ΤΡΟΪΚΑ” Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ (ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ, ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ “ΤΡΟΪΚΑ” : BAROSO – ΒΑΡΟΥΧ <Ε.Ε.> – DAVIDE TRICHET <ΕΚΤ> - STOSS KAHN KOEN <ΔΝΤ> ) ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ».(!!!)

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ, ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΛΥΣΗ – ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ” (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ), ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 135, ΠΕΡΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» , ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΔΙΚΗ” ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΤΟΙ “ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΥΠΟΙΣ”, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ “ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ”.

(ΣΕΛ. 53 -59 ΑΠΟ : «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ»)

ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΣΙΩΝ – ΝΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ “ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΗΣ” ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΕΝΑ ΑΙΦΝΗΣ ΔΙΕΓΕΡΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ (ΥΓΙΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ – Ο.Ε.Α) ΔΙΑΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ (ΕΡΕΒΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ) ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ (ΑΔΡΑΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ) ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΓΩΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΑΓΙΚΟ” (ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ) ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΕΣ ΑΜΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ “ΤΡΙΜΕΡΗ” ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΑΧΗ «ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!!!» , ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΧΗΤΗ (ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΩΝ 300 ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 700 ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΕΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ), ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΜΑΧΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ 888, ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ «777/1» ΚΑΙ «777/2» ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ._

ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ (ΓΙΑΤΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ <ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ> ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΕΣΕΙΣ)

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ )

ΕΛΛΑΣ

Υ.Γ. : 1

ΠΡΟΣ ΜΜΕ

ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ “ΑΦΥΛΑΚΤΑ” ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΒΑΘΡΟ ΟΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ (ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙΤΕ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΖΟΥΝ, ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗΣ ΔΟΛΙΩΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΑΣ.

Υ.Γ. : 2

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.

ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Ή ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ;

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΠΕΝ – ΧΙΡΑΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΔΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ή ΠΟΣΗ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ;

ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΕΔΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΑΞΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Δ Ε Ν Θ Α Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ΚΑΝΑΠΕΣ. Ή ΘΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. Ή ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΛΥΚΟΙ.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ο.Ε.Α.)

http://www.easy-share.com/1913857787/oea gia xrush augh.WAV

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_18.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_6747.html
2 comments:

Unknown said...

Αδερφια, το μηνυμα το στελνετε για να καταλαβουν τι τους περιμενει; Δεν καταλαβαινουν τιποτε. Αυτοι εχουν καβαλησει το καλαμι της εξουσιας, και τρεχουν χωρις φρενα. Μονο οταν συναντησουν το μαχαιρι του ΕΛΛΗΝΑ, θα καταλαβουν, οτι κατι ξεχασαν να λογαριασουν. Και να πουμε και κατι αλλο. Δεν χρειαζεται να ειμαστε πολλοι. ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε, και οταν ερθει η ωρα, θα θυμηθουν, τι επαθαν οι προπαπουστηδες τους, στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΓΗ.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.
ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΣΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥ ΤΗΣ (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις