ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 7 February 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Υποκύπτει ο Παπανδρέου στον τουρκικό εκβιασμό για την ΑΟΖ του Καστελλόριζου
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=63972&colid=&catid=42&dt=2011-02-06%200:0:0

Aπειλεί τους Τουρκοκύπριους διαδηλωτές ο Ρ.Τ.Ερντογάν!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17364&Itemid=87

http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_4947.html
(Σχόλιο: Ο Τούρκος πασάς της νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας τρυγυρόφερνε ασύχαστος και ρoκάνιζε σαν εργατικός αρουραίος νυχθημερόν τα θεμέλεια της Ρωσίας στις χώρες της C.I.S. και τις χώρες του άξονος ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., όταν του ήρθε ξάφνου μεγάλος νταμπλάς και ζάλη στο μαλακό υπογάστριο της αγαπημένης του Τουρκιάς..!! Απ'αλλου το περίμενες πασά από αλλού σου ήρθε)

Η Ευρώπη αναγνωρίζει ελληνική ΑΟΖ, αν και οι κίνδυνοι δεν εξέλειπαν...
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1946:2011-02-07-16-50-07&catid=28:foeign-affairs-greece&Itemid=55

Ίσως η κίνηση αυτή εκ μέρους της Ε.Ε. να είναι μια παγίδα εναντίον της Ελλάδος ώστε οι εβραιοσάξονες των Βρυξελλών να δώσουν ως «δώρο» στους συμπαιγνιακούς ελληνοεβραίους των Αθηνών την αφορμή να μας επιτεθεί ο άξονας «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία) για να ξεκινήσει η εστία του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στα Βαλκάνια και ο όλος σχεδιασμός με τον Μυστρά και την Κωνσταντινούπολη. Στα ίδια πλαίσια φαίνονται να κινούνται και οι φήμες που διαδίδονται για τις δηλώσεις Παπούλια σχετικά με την επάνοδο των Γλύξμπουργκ σε μια «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» όπως ακριβώς προειδοποιούσε η Ο.Ε.Α.. Και μάλλον επί αυτού πρόκειται διότι ενώ η Ε.Ε. έχει εξοπλίσει την Τουρκία (πλωτές γέφυρες κλπ) έρχεται τώρα και κάνει υποκριτικές δηλώσεις τάχα υπέρ της Ελλάδος. Αν οι δηλώσεις αυτές ήταν αληθινές, τότε γιατί δεν κατέβασε στο Αιγαίο στόλο ώστε να συμπαρασταθεί και στην πράξη και εκ των προτέρων και προνοώντας υπέρ της εθνικής ασφάλειας της Ελλάδος; Από λόγια χορτάσαμε. Η Ε.Ε. στη Γερμανία έχει στείλει χιλιάδες νέους αστυνομικούς μόνο και μόνο για τα μετρό εκεί πέρα, ενώ στον Έβρο που είναι κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών από την Ασία, έχει στείλει το πολύ πολύ 200 άνδρες.. Είναι προφανής ο εμπαιγμός εναντίον της Ελλάδος.

Πολύ σωστά επισημαίνει το defense-point ότι:

Η έκβαση των εκλογών στην Τουρκία θα κρίνει πολλά. Σε κάθε περίπτωση, ότι και να γίνει, η τουρκική κοινωνία φαίνεται ότι είναι βαθύτατα διχασμένη. Σε αυτό το πλαίσιο η Ελλάδα οφείλει να επαγρυπνεί, διότι η συνταγή της πρόκλησης «εξωτερικών περιπετειών» με σκοπό τη συσπείρωση του εσωτερικού μετώπου, είναι μια «συνταγή» την οποία έχει δει η περιοχή μας ουκ ολίγες φορές...

Εν όψει λοιπόν και των Τουρκικών εκλογών και των γεγονότων στα κατεχόμενα στην Κύπρο, θα πρέπει οι έντιμοι πατριώτες μη μασόνοι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού να πιέσουν την μασονική ηγεσία τους του ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ να μη μας εμπαίζει άλλο με ανούσιες προπαγανδιστικές φανφάρες περί φύλαξης (μόνον) της απειλής εξ’ανατολών, διότι η Ελλάδα πλέον απειλείτε από τον ενιαίο ανθελληνικό άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ και χρειάζεται ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ και απ’όλα τα σύνορα χερσαία και θαλάσσια. Εάν επιτρέψουμε και αφήσουμε ανοιχτές αυτές τις κερκόπορτες από τα βόρεια και δυτικά τότε υπάρχει ο μέγιστος κίνδυνος να πάθει η Ελλάδα ότι και στο Β’Παγκόσμιο Πόλεμο όπου ενώ είχε αποκόψει και καθηλώσει στρατό 800.000 ανδρών στα οχυρά στη «Γραμμή Μεταξά» στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ηττήθηκε-προδόθηκε από αφύλακτη κερκόπορτα όπου πέρασε μόνον μια αναγνωριστική μονάδα 10.000 ανδρών στο στενό της Δοϊράνης και έφτασε αμαχητί στη Θεσσαλονίκη ενώ οι Έλληνες μαχητές στα οχυρά κατέστρεφαν ακόμη γερμανικά πάντζερ στα σύνορα!!!

Τέλος επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ αυτό το γελοίο φαινόμενο του μέσου-βύσματος στο στρατό όπου το κάθε τσογλάνι λιποτάκτης οπλίτης που μετατίθεται στον Έβρο σκάει αμέσως τηλέφωνο σε μπάρμπα του στρατηγό και αυτός προδοτικώς τον στέλνει σε ένα μήνα πίσω στην Αθήνα!! Σταματήστε τώρα αυτά τα αίσχη γιατί θα γενοκτονηθείτε σαν το σκυλί στο αμπέλι βλάκες!!!!!
Ήδη οι Τούρκοι έχουν απέναντι στα χέρια τους τις πλωτές γέφυρες από την Ε.Ε. στημένες και έτοιμες για χρήση και ήδη έχουν στα χέρια τους τα αβαθή μυστικά περάσματα του Έβρου που τους τα παρέδωσε προδοτικώς η ίδια η ελληνική προδοτικη στρατιωτική μασονική ηγεσία ενώ η αναλογία δυνάμεων φυλακίων και ανδρών εκεί στα σύνορα είναι εξευτελιστικά εναντίον των Ελλήνων με νούμερα της τάξης των: 20 έλληνες άνδρες σε ένα φυλάκιο με 1500 - 2000 αντίστοιχους στο απέναντι τουρκικό φυλάκιο!!!

Και δεν νομίζουμε ασφαλώς οι σημερινοί νεοψευδέλληνες να έχουν το τσαγανό το θάρρος τον ηρωισμό και την μαχητικότητα που είχαν οι 300 σπαρτιάτες πολίτες-οπλίτες και 700 θεσπιείς στις Θερμοπύλες.

Γι’ αυτό λοιπόν ας έχουν οι έλληνες αξιωματικοί το νου τους και να είναι σε πλήρη επιφυλακή και επαγρύπνηση εν όψει των καταιγιστικών γεωστρατηγικών αλλαγών και πρωτοφανών εξελίξεων στην Ανατολική μεσόγειο, και ίσως τελικά η Ελλάδα βγει ωφελημένη από την όλη εξέλιξη.. Ήδη οι Παλαιστίνιοι φαίνεται να απολαμβάνουν μια πρώτη εύνοια.

ΥΓ.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
G.H.REES TOP - URGENT SIGNAL TO ISLAMIC STATES - Ο.Ε.Α ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic.html
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗ (ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ)

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ, ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ 10.000.000 ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ???-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???-ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ!!! ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ!!!

Υ.Γ.2 ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΛΈΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ : "ΖΗΤΩ!! ΖΗΤΩ!! Ο ΗΡΩΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!". Η ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ. ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ! ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΦΕΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ ΜΙΝΕΙΚΟ... ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

1 comment:

Unknown said...

Ειναι δυστυχως, λιγοι(αλλα υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ακομη, που ενδοιαφερονται για την ΕΛΛΑΔΑ, και οχι για τον κωλο τους(απο αυτους εχουμε δυστυχως περισσευμα). Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ειναι απο τα παραδειγματα προς μιμηση, και αυτος ειναι ο λογος, που εχει τεθει υπο διωγμο. Λιγα μπορω προσωπικα να κανω, σαν ατομο(ανεργος, μετα απο ατυχημα, Ναυτικος), αλλα οι πολλοι μπορουν με λιγα, να βοηθησουν. Καντε μια προσπαθεια, δεν μας περισευουν τετοιοι ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις