ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 13 February 2011

Αισχρό εβραιομασωνικό θέατρο της προδοτικής κυβέρνησης Μινέικο-Τσιδεν-Μπαουμ: Ήδη προσυμφωνημένο στο Μνημόνιο το ξεπούλημα των 50 δισ.

Η κυβέρνηση λέει ψέμματα, η κυβέρνηση παίζει συμπαιγνιακό θέατρο με την κατοχική δικτατορική εβραιοσαξονική Τρόικα.
Το εθνικό ξεπούλημα των 50 δισ. ευρώ είναι προσυμφωνημένο στο επικαιροποιημένο μνημόνιο.
Η αποκάλυψη παρακάτω:

Παρακολουθουμε τις τελευταιες μερες το θεατρο του παραλογου που παιζεται (απο ολους) σε σχεση ή σε συνεργασια με την τροικα. Βγαινει (δηθεν) ο κυρ Τομσεν σε μια ομιλια του, αποσπασματα της οποιας ειδαμε και στα καναλια και ειπε πολλά και διαφορα. Αυτα τα οποια ειχαν τη μεγαλυτερη δημοσιοτητα ειναι το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας (για πωλησεις 50 δισ. μας ειπε -ταχα μου ταχα μου- ο Τομσεν) και οι παραινεσεις του προς τους απεργουντες να σταματησουν τις απεργιες.

Και μετά ακουσαμε, ή ειδαμε πολλοι στο ιντερνετ, τις εξαλλες (μουφα οπως θα αποδειχθει στη συνεχεια) αντιδρασεις απο τους Τρεμη, Πρετεντερη και Τσιμα στο δελτιο αποβλάκωσης του MEGA.

Αργοτερα, ο κυρ Πεταλωτης έβγαλε ανακοινωση οπου τα εριχνε στην τροικα με δηθεν αυστηρο υφος και δηλωσεις του στυλ οτι “εντολες παιρνουμε μονο απο τον ελληνικο λαο”.

Σημερα ειχαμε και δηλωσεις “οργισμενες” απο διαφορους, εγω ακουσα τον “πολλά βαρυ και οχι” Καρχιμακη και τον Βενιζελο. Ολοι αυτοι μεσα στο παιχνιδι της εσκεμμενης παραποιησης της πραγματικοτητας.

Και γιατι το λεω αυτο; Ειδατε πουθενα αυτη τη μουσιτσα τον Παπακωνσταντινου; Εξαφανισμενος απο παντου, ουτε μαζι με την τροικα βγηκε οπως άλλες φορες ουτε εκανε τιποτα δηλωσεις παρά μονο κατι για απειλες παραιτησης διαβασα.

Τι εκανε ο “κυριος” αυτος τουτες τις μερες; Γιατι εχει να εμφανιστει τοσες μερες;

Να υπενθυμισω απλα οτι η “αξιοτιμη” Βουλη μας, με τροπολογια που ψηφιστηκε αμεσως μετα την υπογραφη του πρωτου μνημονιου εχει δεχθει οτι:

“Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη – μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους”.

Ο Παπακωνσταντινου λοιπον, ενω παιζοταν ολο αυτο το θεατρο που σας περιεγραψα παραπανω, τι εκανε στα παρασκηνια για τα οποια κανενας δεν μας ενημερωσε;

Πολυ απλα και κατω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, υπεγραφε την “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”.

Δλδ την επικαιροποιηση του Μνημονιου, όπου εκει αναφερονται πολλά απο οσα ελεγε ο Τομσεν στη συνεντευξη του που (ΔΗΘΕΝ) προκαλεσε σαλο και τοσες αντιδρασεις.

Παραθετω μονο δυο σημεια απο το κειμενο που αναρτηθηκε στην ιστοσελιδα της κυβερνησης, με ημερομηνια 11/2:

α) Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων

Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.

Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.

και

β) Χρηματοπιστωτικό σύστημα

Το Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει σταθερό, ενώ προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας μέσα από νέα κανάλια χρηματοδότησης και η στήριξη πρωτοβουλιών για την αναδιάρθρωση του τραπεζικου συστηματος.

Το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορεί να παράσχει 30 δις. επιπλέον εγγυήσεις για την άντληση ρευστότητας από τις τράπεζες μέσω τραπεζικών ομολόγων, ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της οικονομίας.”

Ενα σχολιακι τελευταιο: Τι μαθαμε εμεις απο ολα αυτα; Τι μας σερβιρουν τα καναλια;

“Οτι ο κακος Τομσεν μας κουνησε το δαχτυλο και οτι η κυβερνηση αντεδρασε σθεναρα στις προκλησεις της τροικας”.

Ενω η αληθεια, για πολλοστη φορα, ειναι άλλη απο αυτα που μας σερβιρουν.

Και ειναι οτι οσα ειπε ο Τομσεν ειναι συμφωνημενα με την κυβερνηση.

Ενταξει κυριοι σοσιαλΗστες; Κοφτε πια το δουλεμα, γιατι σας εχουμε παρει χαμπαρι καιρο τωρα.

Και μαζεφτε τα τσιρακια σας στα ΜΜΕ, γιατι αν νομιζουν οτι με τετοιες ψευτικες αντιδρασεις θα μετριασουν την οργη του κοσμου εναντιον τους ειναι πολυ μακρια νυχτωμενοι.

* Για οσους θελουν να διαβασουν ολο το κειμενο το οποιο εχει τον τιτλο “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”, βρισκεται εδω.

http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/prosimfonimeno-sto-mnimonio-to-xepoulima-ton-50-dis.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_8566.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις