ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 February 2011

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!! Προσπάθησαν να σκοτώσουν για τρίτη φορά το Ελληνόπουλο παιδί θαύμα!



Το ιστολόγιο ενημερώθηκε για το πραγματικά θλιβερό και εξοργιστικό συμβάν που συνέβη με την Προμηθέα, αυτή την νέα Πραγματική Ελληνίδα παιδί-θαύμα, λαμπρό πρότυπο του πως πρέπει να γίνουν όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σήμερα.
Δεν θα εισέλθουμε στις λεπτομέρειες του συμβάντος διότι το αναφέρει το παρακάτω άρθρο και όλα τα ιστολόγια που το διέδωσαν για να τη στηρίξουν. Το θέμα είναι ότι χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή μας δίνετε η εντύπωση ότι αυτή η μαθηματικός παιδί θαύμα Προμηθέα είναι κατά κάποιο τρόπο η «μετενσάρκωση» της μαθηματικού και αρχαίας φιλοσόφου Υπατίας της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και πολύ φοβούμεθα ότι θα έχει το ίδιο φριχτό τέλος που είχε και η Υπατία από τον εβραιοχριστιανικό όχλο, με την τότε δαιμονοποίηση των μαθηματικών και της γεωμετρίας δωδεκαέδρου εκ μέρους των ραββίνων και του ιερατείου, και εξ αιτίας της λαμπρής ακτινοβολίας του πνεύματος της και του χαρακτήρα της, που δεν την άντεχε το σκότος του επερχόμενου εβραιοχριστιανισμού. Την Προμηθέα την έβαλαν στο μάτι αυτά τα καθάρματα όταν προ λίγων ετών είχε κάνει μια δημόσια θαρραλέα ομιλία ενώπιων των αρχιερέων της ομογένειας, και τα έχωνε ανοιχτά στους ίδιους τους παπάδες (!!!) και στο ανθελληνικό κρυπτοσιωνιστικό ιερατείο που στην αρχαιότητα για να επιβάλει τον χριστιανισμό στους Έλληνες δια της βίας και του ξίφους της Β’Ρώμης (Βυζαντίου) δίωξε ανηλεώς τους έλληνες, κατέσφαξε και δίωξε φιλοσόφους, κατέστρεψε τις βιβλιοθήκες και την Ακαδημία Πλάτωνος, ισοπέδωσε πάμπολλους αρχαίους ναούς και αγάλματα, έκαψε ιερά άλση, και άλλα αναρίθμητα εγκλήματα και βιαιοπραγίες έναντι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, όπως ακριβώς διέταζαν οι ραββίνοι μέσω της Παλαιάς εβραικής βρωμεράς Διαθήκης τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το παιδί θαύμα για να ετοιμάσει αυτή την ομιλία της διάβασε μέσα σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 20 βιβλία και έγγραφα!!! Χαρακτηριστικό αυτών των σπάνιων παιδιών είναι να έχουν φωτογραφική μνήμη και να είναι αριθμομνήμονες. Στην κυριολεξία αποστηθίζουν με μια ματιά μια σελίδα βιβλίου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αμέσως περνάνε στην επόμενη!
Έτσι λοιπόν μετά από αυτή τη θαρραλέα ομιλία της, και αφού φανατισμένοι γλοιώδεις γλείφτες του ανθελληνικού παπαδαριού (βολεμένοι ρουσφετολήπτες της εκκλησίας, πολλά τα φράγκα…) την κατέβασαν δια φωνών και ουρλιαχτών από το πόντιουμ και διέκοψαν άρων άρων την ομιλία της, έτσι λοιπόν μετά τον πρώτο πόλεμο που δέχτηκε είναι ότι δεν τις έδωσαν και την υποτροφία που χρειαζόταν για τις σπουδές της, και τώρα πληροφορούμεθα ότι δυστυχώς την απείλησαν και 3 φορές τη ζωή της. Στην τελευταία απόπειρα η πραγματική ηρωίδα μάνα της στάθηκε με αυτοθυσία μπροστά από την κόρη της, δέχτηκε 6 σφαίρες και πλέον χαροπαλεύει, δεν ξέρουμε καν αν ζει και πως είναι.
Αυτό είναι το τίμημα του να τα βάζεις ανοιχτά με το παπαδαριό σήμερα. Μπορεί να σταμάτησαν οι πυρπολήσεις και οι κατεδαφίσεις αλλά σήμερα σου επιβάλουν άμεσα ή έμμεσα, κοινωνικό, επαγγελματικό, μορφωτικό αποκλεισμό και αν το παρακάνεις σου φυτεύουν και 6 σφαίρες και σε ξεφορτώνονται μια ώρα αρχύτερα.
Καλούμε τους έντιμους έλληνες της ομογένειας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την πιθανά πλέον ορφανή Προμηθέα, διότι η ζωή της απειλείτε πανταχόθεν και πολύ φοβούμεθα ότι θα έχει το ίδιο τέλος με την Υπατία, το πρότυπο της Ελληνίδας γυναικός τεχνολογικής υπερ-επιστήμονος και φιλοσόφου.

ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ



Ώρες αγωνίας περνά η Προμηθέα Ολυμπία Κυρήνη Πυθία - το παιδί θαύμα που ζει στην Βόρεια Αμερική μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον Θωμά Κύρο ένα 81χρονο ομογενή με ψυχολογικά προβλήματα.

Αντί όμως την Προμηθέα ο επίδοξος δολοφόνος πέτυχε τη μητέρα της Γεωργία Σμιθ, η οποία με πρωτόγνωρη αυτοθυσία πρόλαβε και μπήκε στη μέση και δέχθηκε τις 6 σφαίρες του επίδοξου δολοφόνου της. Ο ίδιος σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών όταν τους απείλησε και αυτούς. Τα κίνητρα της δολοφονικής απόπειρας παραμένουν ουσιαστικά άγνωστα, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν οικονομικές διαφορές.

Το τελευταίο χρόνο ο επίδοξος δολοφόνος της, σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει πολύ επιθετικός εναντίον της.
Έδινε συνεντεύξεις στις εφημερίδες, έκανε αγωγή στο δικαστήριο και το τελευταίο δίμηνο είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι της, ενώ παλαιότερα είχε εκδηλώσει την επιθυμία να την υιοθετήσει.

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, άλλωστε έχει δεχθεί 6 σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και το λαιμό. Ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Το τραγικό γεγονός συνέβη στις 20 Ιανουαρίου, στο Livingston της Μοντάνα.

Η Προμηθέα σε ηλικία 6 ετών είχε τελειώσει την ύλη του δημοτικού και του γυμνασίου αποφοιτώντας από το τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Μοντάνα σε ηλικία 13(!) ετών.

'Eγινε περισσότερο γνωστή το 2007 όταν στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Σικάγο, που διοργάνωνε, όπως κάνει κάθε χρόνο, η ελληνική παροικία της πόλης.

Μιλώντας σε άψογη καθαρεύουσα -έχοντας πάντως όπως είναι λογικό και αμερικανική προφορά- σε ένα κοινό όπου μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και Μητροπολίτης του Σικάγο Ιάκωβος πρόβαλε το Ελληνικό πνεύμα κατηγορώντας όμως την ορθοδοξία για την και με κάθε τρόπο καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού

Δυστυχώς μετά την ομιλία αυτή έγιναν 3 συνολικά απόπειρες κατά της ζωής της με την τελευταία δυστυχώς να έχει ως θύμα τη μητέρα της.

Οι Έλληνες του Καναδά και των ΗΠΑ οργανώνουν εκστρατεία για να βοηθήσουν αυτό το λαμπρό αστέρι του πνεύματος της ομογένειας της Βόρειας Αμερικής να τελειώσει τις σπουδές του τώρα που έχει μείνει ουσιαστικά μόνο του.

http://www.neatv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19566:2011-02-02-11-41-38&catid=79:lifestyle&Itemid=204


Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.



(Διπλα στις λιστες εχει και τη συνεχεια της ομιλιας σε μέρη 3-4-5-6 κλπ.)

2 comments:

Konstantinos said...

Και είπε η Προμηθέα

…Οι ιερείς έλληνες των ναών εκείνων όπως γράφει με κάποια πίκρα ο Λιβάνιος υποχρεώθηκαν να σιγήσουν ή ν’ αποθάνουν. Έτσι πέθανε ο μεγαλύτερος πολιτισμός του κόσμου. Αυτός που είδε πρώτος το φως του ήλιου στην γη. Αυτός που εκπολίτισε όλους τους λαούς .
Έτσι πέθανε ο μέγας φωτοδότης ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, με μία τραγική φωνή πνιγμένη στο αίμα της ανθρώπινης αχαριστίας και μιαρής αδικίας.
Έτσι απάνθρωπα έσβησε ο μέγας φωτοδότης ελληνικός Λόγος και λέει ο γερμανός φιλόσοφος Νίτσε «Δεν αποκάμνω ν’ αναπολώ αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ στοχαστές που κάθε ένας τους είχε μία ασύλληπτη ιδιαιτερότητα και φαίνετε πως οι έλληνες τα κατοπινά χρόνια λησμόνησαν το καλύτερο μέρος της πνευματικής τους πορείας και ποιος λαός μπορεί να ισχυριστεί ότι το ξαναβρήκε.
Όπως και να ‘ναι νομίζω πως όλα αυτά τελειώνουν με μια κραυγή• ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ».

ΑΥΤΟΣ λέγετε ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ κυρίες και κύριοι.
Αυτή η μικρή κοπελίτσα με την ανυπέρβλητη δύναμη της ηρωίδος ελληνίδας ψυχής τροφοδοτείται και φωτοδοτείται από την αθάνατη λάμψη του ελληνικού Λόγου.
Αυτή η μικρή κοπελίτσα επρόκειτο να γίνει παγκόσμιος φάρος της ανθρωπότητος προειδοποιώντας τους ανθρώπους που οδηγεί η προσκόλληση στις εγκληματικές θρησκείες.
Αυτή η μικρή κοπελίτσα στάθηκε με το δόρυ και την ασπίδα της Αθηνάς τεράστια και τρομερή στην όψη και σαν να μην άξιζαν ένα βλέμμα ισοπέδωσε διανοητικά τους δύο φαιοχίτωνες μασκοφόρους με το δήθεν προσωπείο αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς, την Σκύλα και την Χάρυβδη που αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν μπροστά της (όσο και αν το ήθελαν) το έκανε για αυτούς ένα κατευθυνόμενο διανοητικά ζόμπι.
Αυτή η μικρή κοπελίτσα ΕΙΝΑΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Αυτή η μικρή κοπελίτσα ΕΙΝΑΙ το ΦΩΣ των ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.

Όποιος δεν νοιώθει όταν την βλέπει να υμνωδεί και δεν αισθάνεται την ψυχή του να βγαίνει από μέσα του από μία ακατανίκητη έλξη για να ενωθεί με αυτήν την αληθώς εναρμονισμένη με την φύση ψυχή θα πρέπει ν’ ανατρέξει στο γενεαλογικό του δέντρο για να διαπιστώσει μια πικρή αλήθεια για την καταγωγή του.

Εσείς κυρίες και κύριοι τα παιδιά σας με τι τους επιτρέπεται ν’ ασχολούνται στα δεκαπέντε τους χρόνια στο όνομα των δικαιωμάτων του παιδιού και της σάπιας δημοκρατίας.
Πως περιμένετε να ελευθερωθούμε. Με την Τατιάνα Στεφανίδου που καλεί τα παιδιά στο στούντιο για να τους διδάξει η Προσωπικότης Τζούλια πώς να πηδιούνται σωστά μ’ ένα μπουκάλι σαμπάνιας ;
Χρειάζονται ταγούς με πυγμή και την αίσθηση της δικαιοσύνης αλλά πάνω από όλα την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στην φύση στον συμπαντικό οργανισμό που ΟΛΟΙ είμαστε μέλη και αν αφήσουμε τα παιδιά μας να καταστραφούν όπως είναι ο σκοπός των στοών που προωθούν σαν πρότυπο ότι πιο άρρωστο μπορεί να σκεφτεί το σιχαμερό μυαλό τους τότε ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει η παραμικρή δυνατότης υπάρξεως του αύριο;
Ίσως όμως πριν μιλήσουμε για το αύριο θα έπρεπε να μιλήσουμε για το σήμερα.

Εσείς κυρίες και κύριοι τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα.
Έχετε αντιπαρατεθεί διανοητικός στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Έχετε αντιπαρατεθεί διανοητικός στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Έχετε αντιπαρατεθεί διανοητικός στον κοινωνικό σας κύκλο.
Η Προμηθέα στάθηκε μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα και είπε πράγματα που είναι βέβαιο ότι ήξερε ότι δεν πρέπει να πει παρά το νεαρόν της ηλικίας.
Θα μου πείτε η Προμηθέα αποτελεί φωτεινή εξαίρεση. Μα εδώ είναι όλη η ουσία
Οι φωτεινές εξαιρέσεις υπάρχουν για ν’ αποτελούν ιδεατά όρια που πρέπει να προσεγγίσουμε στην προσπάθεια, στον αγώνα να ανέλθουμε στα πεδία που ανήκουμε γεγονός που η δρακονιανή κυριαρχία πασχίζει με νύχια και με δόντια ν’ αποκρύψει.

Konstantinos said...

Αν όντως έχετε πράξει τα παραπάνω τότε πρέπει να σας πω ότι δεν αρκούν και ο λόγος είναι ότι το μέγεθος της προδοσίας μας, του αρχαίου χρέους είναι δυσβάστακτο και για να εξοφληθεί χρειάζονται δραστικά μέτρα και πρέπει να ξεχάσετε την ζωή όπως την ξέρετε και να μπείτε σε πολεμική κατάσταση.
Ναι θα σας πούνε τρελούς.
Ναι θα σας πούνε γραφικούς.
Ναι θα σας πούνε συνομωσιολάγνους
Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος γιατί κυρίες και κύριοι ο ελληνικός Λόγος τα έχει περιγράψει όλα.

Τα αγαθά κόποις κτώνται

Νομίζεται μήπως ότι όλα αυτά που προσφέρει η Ο.Ε.Α. γίνονται χωρίς κόπο η κίνδυνο;
Πείτε μου γιατί αυτοί να ρισκάρουν τα σπίτια τους τις οικογένειες τους τις ζωές τους;
ΓΙΑΤΙ;

Εδώ δεν μιλάμε για τα παραμύθια του Λιακόπουλου. Μιλάμε για την πραγματικότητα που η Προμηθέα ένοιωσε στο πετσί της και που ζει χάρις την ηρωίδα μάνα, γιατί η ποιότητα του παιδιού αντικατοπτρίζει την ποιότητα του γονέα.

Σε όσους λοιπόν επιμένουν ν’ αδιαφορούν εγκληματικός δεν έχω παρά να τους αποχαιρετίσω με λόγια της Ο.Ε.Α. καθώς είναι αρμοδιοτέρα εμού όντας προδομένη και ματωμένη από όλους μας.

Κωνσταντίνος Ρονιώτης


ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Ω! ΣΑΠΙΟΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ, ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΟΚΟΠΑΤΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΖΩΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ].
.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις