ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 12 February 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Το ιστολόγιο παραθέτει και την κάτωθι είδηση και προειδοποιεί τους Έλληνες πολίτες και τους έντιμους έλληνες μη μασόνους αξιωματικούς να είναι έτοιμοι για επώδυνες εξελίξεις καθώς σήμερα μετά από αυτό ο Παπανδρέου - Μινέικο - Τσιδεν Μπάουμ βγήκε σαν κλαμμένη συμπαιγνιακή εβραία πουτάνα και έτρεχε να πάρει τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθεί τάχα δήθεν εντόνως στα εβραισαξονικά αφεντικά του Στρος Καν ή Κοέν, Μπαρόζο ή Μπαροουζ ή Βαρούχ, και Δαβίδ-Τρισέ.
Το ιστολόγιο υποπτεύεται έντονα ότι κάτω από αυτό το στημένο κλίμα στήνετε προεκλογικό σκηνικό.
Κυκλοφορούν έντονες φημολογίες ότι θα προκηρυχθούν έκτακτες - πρόωρες εκλογές στις 27 Μαρτίου (http://citypress-gr.blogspot.com/2011/02/27.html) σε συνδυασμό με προβοκάτσια εναντίον του "Β.Α.Σ.Τ.Ρ" και επίθεση του εναντίον Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστούν να τις ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες μέρες (είναι αναγκασμένοι να το κάνουν 1 μήνα πριν)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ "ΠΑΣΟΚ" ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ "ΛΑ.Ο.Σ.". ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α.: Προβοκατόρικος - ναζιστικός ο ρόλος του Καρατζαφυρερ. Ακολουθά πιστά το πρόγραμμα της τεκτονικής -Α.Ο.Α. Λονδίνου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_6747.html

Κάρολος Παπούλιας: Να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με αρχηγούς τους Γλύξμπουργκ. Επικροτεί ο Καρατζαφύρερ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_3116.html

Συνεχίζετε η στημένη συμπαιχνία ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ - ΜΙΝΕΙΚΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_8416.html

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!

Απίστευτο και όμως αληθινό Πραξικόπημα εκδηλώθηκε μέσα στην Αθήνα, όταν κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τρόικα και όχι η Έλληνική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε γιγάντια εκποίηση της Εθνικής Περιουσίας ύψους 50 ολόκληρων δισεκατομμυρίων ευρώ!!!

Το ποσό αυτό είναι τεράστιο, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είναι το μισό του συνολικού “δανείου” της Τρόικας των 110 δις!

Αυτό σημαίνει πως οι ξένοι βάζουν σε εφαρμογή το Σχέδιο Ξεπουλήματος, πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν, με σκοπό, αφού ξεπουληθούν στρατηγικές επιχειρήσεις, νησιά, ακίνητα, λιμάνια, αεροδρόμια, βουνά με ορυκτό πλούτο, σιδηρόδρομοι, ενέργεια και άλλα, να υποχρεωθεί στη συνέχεια η Κατεχόμενη Αθήνα, με τα λεφτά της Εκποίησης, να ξαναγοράσει τα δικά της Ομόλογα στην Δευτερογενή Αγορά, να σώσει δηλαδή τους δανειστές μας και να τους απαλλάξει από χαρτιά, δίνοντας γη και ύδωρ! ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ο κερδοφόρος ΟΠΑΠ θα γίνουν χαρτιά χωρίς αξία, με το πρόσχημα της δήθεν μείωσης του χρέους μέσω της επαναγοράς Ομολόγων, τα οποία δεν συνιστούν Χρέος, καθώς ο αγοραστής-επενδυτής αποδέχεται με την αγορά τους το ρίσκο της αξίας ή απαξίας τους!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εκτός όλων των άλλων όμως, σήμερα η Τρόικα προχώρησε και σε ΠΛΗΡΗ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΟΠΕΡΕΤΑ - που υπέγραψε την παράδοση του κράτους στους ξένους - τους παρέδωσε τα κλειδιά και την εξουσία, καθώς απέφυγε η ίδια να ανακοινώσει το ξεπούλημα, φοβούμενη την Οργή του λαού, τον οποίο τρέμει, καθώς οι πράξεις της είναι αυθαίρετες, παράνομες και αντισυνταγματικές!

Είναι ώρα να σταματήσουμε το εθνικό έγκλημα εν τη γένεσει του! Όσοι ζωντανοί! Όσοι ακόμη Έλληνες, Ελληνίδες και Ελληνόπουλα!

Και τέλος ας μάθουμε όλοι τα ονόματα της νέας “Αντιβασιλείας”, της νέας αληθινής Κυβέρνησης που κυβερνάει πια τον άγιο και ιερό μας τόπο:

ΣΕΡΒΑΣ ΝΤΕΡΟΥΖ (Ε.Ε) - ΚΛΑΟΥΣ ΜΑΖΟΥΧ (ΕΚΤ) – ΠΟΟΥΛ ΤΟΜΣΕΝ (ΔΝΤ)

Αυτά τα αφεντικά μας έφερε ο Γιωργάκης!

ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/02/12/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%80/
ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ SEPHARADIM ΑΓΓΛΙΑΣ – Η.Π.Α. – ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ SEPHARADIM (ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ), ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ (MASONIC OVERLODGE) «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ «Α.Ο.Α.» Ή «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» KAI «Ο.Τ.Ο» Ή «ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ» Ή ΑΓΓΛΙΣΤΙ «GREAT OAΚ’S LODGE» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, Η «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», Ή «JEHOVAH’S KINGDOM». Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ:

STOP

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:

STOP

Η ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ - ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2011 ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

STOP

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ», ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

STOP

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ (GLÜCKSBURG) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_3116.html), ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (KARA-ZAFFERI) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

STOP

ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2011.

STOP

ΩΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΕΞΩΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟΥ 2011 ΛΟΓΩ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

STOP

ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΚΙΝΑΣ).

STOP

ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

STOP

ΤΕΛΙΚΩΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΤΕΝΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

STOP

Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ KARA-ZAFFERI, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

STOP

ΕΚΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΔΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΟΧΑΝ (ΙΩΑΝΝΗ) ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ «ΔΑΝ» (DAN), ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ DENMARK (ΔΑΝΙΑΣ – DAN-MARK), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.

STOP

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΩΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ή KARA-ZAFFERI, ΤΟ 1994 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΧΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΔΑΝΙΑΣ ΩΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», KAI TOY ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ «ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ 666» ΚΑΙ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666».

STOP

Ο ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΔΑΝΙΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΕ «ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ΚΑΙ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΞΟΝΑ «ΗΠ.Ε.Ι.» (Η.Π.Α. – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ «ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ» ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ 666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

STOP

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΩΝ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ» (Ο.Η.Ε. – O.N.U.), ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

STOP

Η ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ» ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ), ΔΙΟΤΙ «ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΨΕΥΔΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ 666 ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ».

STOP

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666» ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ (ΛΟΓΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ) ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ «BARCODE 666», ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ (GPS), ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟΥ.

STOP

ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΑΥΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΖΩΑ.

STOP

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:

STOP

Ο ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΑΝΙΑΣ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666» ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

STOP

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» (PACT OF SHANGHAI) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΑΙ Ο «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666» ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΨΕΥΔΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ KARA-ZAFFERI, ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΠΑΥΛΟ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.».

STOP

ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.»ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ «ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΙΣΧΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

STOP

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ - ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.».

STOP

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ 50.000.000 ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ «ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΟΣ «BARCODE 666» ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ».

STOP

ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:

STOP

Η ΡΩΣΙΑ, ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΦΥΡΩΝ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

STOP

Η ΚΙΝΑ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΙΣ ΚΙΝΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΘΙΒΕΤ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

STOP

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

STOP


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9

ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:

STOP

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΦΥΡΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

STOP

Η ΚΙΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΙΔΡΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777, ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

STOP

Η ΚΙΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ TOY ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΙΕΧΩΒΑ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ», ΩΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

STOP

ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις