ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 14 February 2011

ΣΑΤΙΡΑ - ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Επειδή διακατεχόμαστε πλέον από πλήρη αηδία και συνεχείς τάσεις εμετού από το σημερινό κατάντημα της νεοψευδελλάδας θα αφήσουμε να μιλήσει προς το παρόν η σάτιρα, λίγο πριν εκραγεί η νέα επάνασταση του 1821 πάνω στα κεφάλια των προδοτών, διότι σήμερα είμαστε ακόμα έθνος υπό εβραιοτουρκική κατοχή. Ο χειρότερος εχθρός βρίσκονταν και βρίσκεται πάντα εντός των πυλών. Ο αιώνιος εφιάλτης. Διότι ενώ τον πραγματικό εχθρό τον διακρίνεις εύκολα και είσαι προετοιμασμένος να τον αντιμετωπίσεις, στον εφιάλτη δεν συμβαίνει το ίδιο διότι είναι ο αστάθμητος και απρόβλεπτος και ύπουλος παράγοντας που θα σε εξοντώσει εκεί που δεν το περιμένεις. Συνειδητοποιήστε το, εντοπίστε τους και εξοντώστε τους εσείς πρώτα πριν σας εξοντώσουν αυτοι! ...απελευθερωθείτε!

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ "ΕΛΙΑΜΕΠ"/ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ - ΣΚΑΪ - ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ - 1821
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ "ΜΕΓΑΛΑ Μ.Μ.Ε."
ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΟΩΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ - 666" ΜΥΣΤΡΑ/ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΑΤΟΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ-ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΤΡΕΣ


Tατσόπουλος, ΣΚΑΙ και CIA, 1821 φορές νεογενίτσαροι...


Μικρή ιστορία της επανάστασης του 1821 - δίδαγμα:

Στη μάχη στο Φάληρο,

Ο αρχιστράτηγος των στρατευμάτων των Τούρκων Κιουταχής έστειλε ένα "μπουγιουρντί" (σφραγισμένο με βουλοκέρι γράμμα - στα τούρκικα) στον έλληνα ήρωα στρατηγό Καραϊσκάκη και του έγραφε μέσα:

"Επειδή είναι ένας άξιος αντίπαλος και μεγάλος μαχητής κλπ κλπ εμετικά κολακευτικά σχόλια... Να παραδωθείς, και να προσκυνήσεις, για να μην σε χαλάσω (σκοτώσω)"

Ο Καραϊσκάκης του απάντησε:

"Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω"!!!

Εσείς οι σύγχρονοι νεοέλληνες ως πότε ακόμη θα τους προσκυνάτε; Είστε Ηρωικοί Αιώνιοι Μαχητές Έλληνες ή ανάρχιδοι πουσταράδες και Ραγιάδες;;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ : ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821: ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΡΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 1750 ΚΑΙ 1821 ΕΝΩ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ - ΣΥΡΡΙΚΝΩΤΙΚΟ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ: "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ".
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΡΧΙ-ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ (ευτυχως υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο Πειραιώς) ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΩΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ (!!!) ΕΝΩ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453(!!!)

ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ & ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΣΑΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ - "ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ" ΜΑΧΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΦΥΛΗΣ, ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΥΨΙΣΤΟΥ.

3 comments:

Unknown said...

Ηρθε πλεον η ωρα να μετρηθουμε αδερφια, να δουμε οχι ποσοι ειμαστε, αλλα αν οντως αξιζουμε να λεμε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕς. Δυστυχως, οι περισσοτεροι ΥΠΗΚΟΟΙ, αυτου του παρακρατους, ειτε ροχαλιζουν στους καναπεδες, ειτε τρεχουν πισω απο τις ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, για καποιο ΡΟΥΣΦΕΤΙ.
Ταπεινη μου αποψη, οταν ερθει η ωρα, αυτοι θα ειναι, ο κυριοτερος εχθρος μας. Αν κανουμε το λαθος, να τους γυρισουμε την πλατη, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. Ας μην ξεχναμε, οτι αυτοι οι ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, ΓΕΝΝΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ. Εδω θα κλεισω, με την ρηση του ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ "

explorer said...

xairomai pados giati kontebei o kairos na pesoun teloios h maskes kai na paei o kathenas sth meria tou. na fenete kai o exthros pios einai, na katalaboun kai oi ontos ellines pioi einai aytoi kai na dothoun sthn dikaiosinh! sthn kremala dhladi. ths laikh dykaiosinh oxi oti nane... aythn thn ora perimeno. thn wra ths
ALITHIAS! Thn ora pou tha niosoume ligo anthropoi opos tha eprepe na eimaste.RE AERA REEEEEEEEEEEEEEEEE AERAAAAAAAAAAAAAAA GAMISTE TA MOUNIA OPOU GHS :) mexri telaifteas ranidos. Wra ths ekpliroshs tou orkou.

Unknown said...

Εχετε υπ οψη σας, οτι σε πολλα σαιτ, δεν επιτρεπεουν, να αναρτηθουν σχολια απο το ΜΠΛΟΓΚ ΣΑς. Το διαπιστωσα πριν απο λιγο στο " tagged ". Μολις εσβησα, την τελευταια σειρα, που φαινοταν το ονομα του ΜΠΛΟΓΚ, το επετρεψαν. Ετσι για την ιστορια, εχω γεμισει το ενα προφιλ, και ανοιξα δευτερο, και περναω οτι μπορω, μηπως και αφυνισω ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις