ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 5 February 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΜΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ!! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ !!

Το ιστολόγιο καλεί τους Έλληνες να θυμηθούν τα πρόσφατα δημοσιοποιημένα εδώ (μη απόρρητα) τελευταία κείμενα της Ο.Ε.Α. προς την Ρωσική Κυβέρνηση και την πίεση τους προς ειρήνευση των Παλαιστινίων και των γειτονικών Ισλαμικών Κρατών σε σχέση με το Ισραήλ ώστε να στερεοποιηθεί ανώδυνα η συμμαχία Ρωσίας-Ισραήλ με ενδιάμεση διαμεσολάβηση και της Ελλάδας-Κύπρου εναντίον της επεκτατικότητoς της Τουρκίας και της Κίνας. Απ' ότι φαίνεται τα κείμενα της Ο.Ε.Α. πιάνουν τόπο και οι απίστευτες παγκόσμιες γεωστρατηγικές εξελίξεις ευνοούν πλέον τους Παλαιστίνιους, αυτόν τον καταταλαιπωρημένο και υπό γενοκτονία ελληνογενή λαό!
Ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό το διαφαινόμενο ευνοϊκό κλίμα ειρήνευσης και ευημερίας για την περιοχή και τους Παλαιστίνιους. Όπως και να χει θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση.

ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ

σημ: Το κάτωθι άρθρο αποκρύβει τη Ρωσική συμβολή και πίεση προς την εν λόγω θετική εξέλιξη, κάτω από τις συμβουλές της Ο.Ε.Α.


«Αραβικό – ηχηρό – μήνυμα ελήφθη» και από το Ισραήλ!

Είναι εντυπωσιακό, ότι τις μεταρρυθμίσεις που έχουν εξαγγείλει όλα σχεδόν τα αραβικά καθεστώτα, υπό την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας, έσπευσε να μιμηθεί και το εβραϊκό κράτος!

Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε ότι η χώρα του έχει αποφασίσει να ακολουθήσει πολιτική η οποία θα φέρει την οικονομική ανάπτυξη στις παλαιστινιακές περιοχές!!!

Επίσης, ότι θα λάβει μέτρα ώστε η Λωρίδα της Γάζας να πάψει να εξαρτάται από τις ισραηλινές υποδομές, με την ανάπτυξη εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρισμού, εργοστασίου παροχής πόσιμου ύδατος και εργοστασιακής μονάδας διαχείρισης αποβλήτων και σκουπιδιών!!!

Ο Ευρωπαίος μεσολαβητής Τόνι Μπλερ μάλιστα, δήλωσε για το θέμα ότι έχει ήδη εγκριθεί η κατασκευή εργοστασίου αφαλάτωσης! Άλλα μέτρα θα περιλάβουν την διευκόλυνση εξαγωγής προϊόντων από τη Γάζα, όπως επίπλων, προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας και αγροτικών καλλιεργειών.

Δε φτάνει ότι αυτά τα ανακοινώνει Ισραηλινός, τα ανακοινώνει και ένας πρωθυπουργός ο οποίος θεωρείται ακόμα και στη χώρα από πολλούς ως «ακροδεξιών καταβολών»!

Το καλύτερο όμως το φυλάξαμε για το τέλος: Ο Νετανιάχου πρότεινε στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς, την άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων, ώστε το Ισραήλ να βοηθήσει την Παλαιστινιακή Αρχή να αναπτύξει κοίτασμα φυσικού αερίου το οποίο βρίσκεται δίπλα σε αντίστοιχο ισραηλινό!

Τα μισά να γίνουν από όσα εξαγγέλθηκαν θα αποτελέσει πραγματική επανάσταση για τα δεδομένα της περιοχής, ενώ είναι βέβαιο ότι και οι ζωές εκατομμυρίων Παλαιστινίων θα επηρεαστούν προς το καλύτερο.

Εμείς να σχολιάσουμε ότι η πολιτική αυτή είναι το καλύτερο «φάρμακο» εναντίον της «μόλυνσης» νεαρών αθώων ψυχών με τα νάματα των εξτρεμιστών κάθε λογής…

Η προσπάθεια αυτή αξίζει τον κόπο και πρέπει αν τύχει της ενεργού υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Περιττό δε να υπογραμμίσουμε ότι διανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για την προσφάτως κινητοποιηθείσα ελληνική διπλωματία στην περιοχή…

http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1921:l-r-&catid=39:foeign-affairs-international&Itemid=59


ΣΧΕΤΙΚΑ:

TOP URGENT - G.H.REES TO MOSCOW: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/top-urgent-ghrees-to-moscow.html

ΚΑΘΟΔΟΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html

G.H.REES TO THE WORLD. COSMIC – ETNA: SECOND ALARM SIGNAL OF START OF THE THIRD WORLD WAR. ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ 12/12/2010:

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

......

ΟΜΩΣ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΙΠΛΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ – ΡΩΣΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ» ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΔΙΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΩΣ «ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ, ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ «C.I.S.».

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ, Π.Χ. ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΑΓΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΔΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.

......

6) Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΟΒΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ «ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ» ΗΛΙΚΙΑΣ 2.500 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 2.000 ΕΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑΛΥΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟ 2.500 ΚΑΙ 2.000 ΕΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ : «ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΑΤΗ ΔΙΑΛΥΘΕΝΤΑ ΠΡΟ 2.500 ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ», ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ :
«ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ».

ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΣΥΡΙΑΚΗ – ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ – ΠΕΡΣΙΚΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΡΩΜΑΙΚΗ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ – ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙΣΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ.

2 comments:

explorer said...

Epitelous kai liga kala nea... ade na to do kai na mhn to pisteyw. An kai periergo mou fenete na kanoun tetoia kinish oi ebreoi...

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΦΙΛΕ EXPLORER, ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΘΩΣ Η ΡΩΣΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΣΙΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΟΛΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΕΜΕΙΣ ΩΣ Ο.Ε.Α-ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις